vineri, 26 august 2011 | By: ioana97

Finally here #2: Luna albastra de Alyson Noel


Sper ca sunteti la fel de incantati ca si mine ca intr-un final a aparut continuarea cartii Evermore:

O puteti comanda de aici la pretul de 36 lei(eh, de fapt 35.99)


luni, 22 august 2011 | By: ioana97

Un alt motiv sa iubim vara: reduceri la carti


Se pare ca libraria online Elefant.ro vine cu o oferta nu mai buna pentru terminarea verii:


O femeie implinita de Danielle Steel


CE SPUN EI:
Victoria Lawson, o fată dolofană cu păr blond, ochi albaștrii trăsături banale, se simte o străină în familie și într-un oraș în care fizicul înseamnă totul. Tatăl ei, Jim, este înalt și zvelt, iar mama, Christina, o brunetă minionă și grațioasă . În comparație cu Gracie, sora considerată de toată lumea perfecțiunea întruchipată, tânăra rămâne pentru părinții ei „prăjiturica noastră de probă”. Dar o întâlnire întâmplătoare, o trădare incredibilă și o confruntare în familie marchează un punct de cotitură în existența celor două surori, iar Victoria va fi pusă în fața unei provocări majore: să se accepte pe sine așa cum este, să fie mulțumit de ea însăși să fie mândră de victoriile obținute cu atâta truda. Voinică sau nu, este o femeie minunată , fapt pe care îl descoperă și ea în cele din urmă .
Noul roman al luiDanielle Steel celebrează , într-o manieră emoționantă și incisivă, virtuțile frumuseții neconvenționale și pune într-o nouă lumină chestiunea spinoasă a greutății corporale și impactul său asupra respectului de sine și relațiilor de familie. 580 de milioane de cărți vândute în 47 de țări!
Cel mai vândut autor în viață din toate timpurile!
CE SPUN EU:
Am auzit ca aceasta carte ar fi considerata maculatura si, sincer, nu pot sa-mi dau seama de ce. Sincer, cred ca partea cea mai grea e sa treci de inceput(din nou problema mea cu inceputurile), dar dupa, eu, una nu am mai lasat cartea din mana. Sincer, povestea mi-a atins latura sensibila si am realizat ca in ciuda faptului ca nu sunt perfecta, ca parintii mei mai fac greseli, ar trebui sa ii apreciez si sa ii iubesc neconditionat pentru ca ei ma iubesc asa cum sunt.
Inchipuiti-va ca parintii vostri sunt oamenii perfecti, un fel de intruchipare a unui vis, dar atunci cand tu te nasti te dau la o parte. De ce? Pentru ca ai prea multe kilograme. Ganditi-va ca tot ceea ce fac este impotriva voastra, dar ca atunci cand li se naste al doilea copil, perfectiunea intruchipata, isi directioneaza toata dragostea catre el. De ce? Pentru ca era slab si frumos si pentru ca nu are nasul ca tine. Daca sunteti ca mine intr-o mica masura o sa ajungeti sa va fie mila de Victoria, asta pana la sfarsitul cartii.

Si ca tot am ajuns la sfarsit, vreau sa spun ca intr-un fel sau altul m-a dezamagit. Nu stiu de ce, dar pot spune ca nu mi-a placut. In rest, cartea a fost frumoasa...
Va recomand aceasta carte foarte mult, in mod special daca trebuie sa vi se reaminteasca de ce sa va iubiti parintii si de ce sunt cei mai buni.
Nota: 4/5
miercuri, 17 august 2011 | By: ioana97

Noutati de la Nemira


Se pare ca in aceasta miercuri mai avem ceva noutati si de la Nemira...si sunt ceva noutati foarte bune. Ca sa nu ma lungesc prea tare, ca nimanui nu-i place sa citeasca prea multe (care nu sunt carti bineinteles): se pare ca in doua saptamani avem continuarea de la ,,Eu sunt numarul patru'':



Nu vom vorbi despre cine știe ce scandal în presă sau despre vreun interviu picant al personalităților mondene românești. Azi vă voi dezvălui planurile pe care le avem legate de

“Puterea celor șase”, cel de-al doilea volum semnat Pittacus Lore!
Ei bine, alături avem coperta cărții aflată în curs de apariție. Iar când spun “în curs de apariție”, mă refer că în doar 2 săptămâni va fi disponibilă online pe site-ul Nemira.ro și pe rafturile librăriilor din țară.
Așa că nu uitați de concursurile “Eu sunt numărul patru” începute ieri, atât aici pe blog, cât și pe Facebook, unde puteți câștiga unul dintre cele 5, respectiv 3 exemplare puse în joc. Asigurați-vă că lansarea continuării bestseller-ului nu vă prinde cu “temele nefăcute”!
Ce părere aveți despre coperta acestui nou volum al seriei?
Sursa

Surprizele de miercuri #5: in curand ne apucam de spionaj

I. CAMPANII PROMOŢIONALE ÎN DIVERSE REŢELE DE DISTRIBUŢIE
Vă reamintesc faptul că sunt în derulare cele trei campanii promoţionale: SF/thriller LEDA pe site-ul editurii, cu 50% reducere pentru toate titlurile din ofertă, urban fantasy pe Elefant.ro, cu reduceri de peste 30%, şi paranormal romance&urban fantasy la CORA. Cu accent pe ultima, fiindcă mai durează doar până la sfârşitul weekendului viitor, adică până pe 22 august. Preţul pentru cele 26 de titluri incluse în promoţie este excepţional: 25,99 lei pe volum.
II. APARIŢII
Am două veşti, una bună şi una proastă.
Cea bună este că am primit confirmarea apariţiei primului volum din seria SWOON de Nina Malkin în luna septembrie. Cât de curând, voi face o prezentare a acestui volum şi a seriei.
Cea proastă este că se amână publicarea seriei MEREDITH GENTRY de Laurell K. Hamilton, al cărei prim volum era anunţat pentru aceeaşi lună septembrie. Traducerea merge mai greu, lucru oarecum de aşteptat, având în vedere stilul autoarei. Se pare că am fost prea optimişti. Voi reveni cu noile date de apariţie, atunci când voi primi ceva cert de la redacţie.
III. SERII NOI
DOAR CEI BUNI SPIONEAZĂ DE TINERI…
GALLAGHER GIRLS/FETELE GALLAGHER în curând la Editura LEDA
Academia Gallagher pentru Fete Excepţionale este o şcoală de fete destul de obişnuită ─ asta dacă la fiecare şcoală se predau la orele de sport arte marţiale pentru avansaţi, la cele de ştiinţă ultimele noutăţi în privinţa războaielor chimice, iar elevele primesc credite suplimentare pentru spargerea codurilor CIA în cadrul orelor de informatică. Aşadar, adevărul e că Academia Gallagher, oricât ar susţine ea că e o şcoală pentru genii, e de fapt o şcoală pentru spioni.
Eroina seriei, Cammie Morgan, e o Fată Gallagher la a doua generaţie, şi deja în clasa a zecea vorbeşte fluent paisprezece limbi şi e capabilă să omoare un om în şapte feluri diferite (trei dintre care implică nişte spaghete nefierte). Dar singurul lucru pentru care Academia Gallagher nu a pregătit-o este ce să facă atunci când se îndrăgosteşte de un băiat obişnuit care crede că şi ea este o fată obişnuită. Desigur, îi poate monta un microfon în telefon, poate pătrunde în computerul lui, şi poate să-l urmărească printr-un mall fără ca el să-şi dea seama, dar poate ea să aibă o relaţie normală cu un băiat normal care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea? Cammie poate să fie un spion de elită în pregătire, dar în clasa a zecea se află în faţa celei mai periculoase misiuni: se îndrăgosteşte.
New York Times bestseller, seria Fetele Gallagher este un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor, semnalat încă din start, prin titlurile volumelor. Pe parcursul celor patru cărţi apărute până acum, Cammie şi prietenele ei trebuie să spargă coduri de computer, să spioneze, să fure şi să mintă în căutarea adevărului, se îndrăgostesc etc. În vreme ce caută răspunsuri, îşi dau seama că poate cheia viitorului lor se află ascunsă adânc în trecut.
Vă prezint mai jos coperţile originale ale primelor patru volume, Mie-mi plac şi sper să le putem cumpăra şi noi pentru ediţia noastră.

Vol. 1. I’d Tell You I Love You, But Then I’d Have to Kill You
Vol. 2. Cross My Heart and Hope to Spy
Vol. 3. Don’t Judge a Girl by Her Cover
Vol. 4. Only the Good Spy Young
Vol. 5. Out of Sight, Out of Time (apariţie în 2012)
ALLY CARTER este o autoare americană de literatură pentru tineri (YA). A absolvit Oklahoma State University şi Cornell University. Prima ei carte, Cheating at Solitaire , care deschide seria cu acelaşi nume, a fost publicată în 2005. De atunci, popularitatea ei a crescut exponenţial, odată cu succesul noilor serii, GALLAGHER GIRLS şi, mai recent, HEIST SOCIETY.
vineri, 12 august 2011 | By: ioana97

In Morganville toata lumea trebuie sa zambeasca...

CARPE CORPUS. VAMPIRII DIN MORGANVILLE 6 de Rachel Caine
…fiindcă altfel e de rău! Situaţia din oraş devine tot mai tensionată, iar vampirii tot mai nervoşi. Lupta pentru putere răvăşeşte vieţile tuturor, fie aceştia oameni sau morţi-vii. Relativa armonie care se instalase la un moment dat între ei este uitată.
Creaturile nopţii dezlănţuie iadul. Pentru salvarea micului oraş din ghearele maleficului Bishop, începe să fie organizată o mişcare subterană de rezistenţă. Claire Danvers şi prietenii ei sunt primii care doresc să se întoarcă la o viaţă normală şi îl înfruntă pe cel care a jurat să nimicească totul în jur.
Dar chiar dacă ei ar reuşi să-l înfrângă pe Bishop, oare vampirii, după ce au simţit din plin gustul puterii, vor accepta să se întoarcă la vechile reguli?
Myrnin, Amelie, Oliver, Sam, Monica… – alături de toate celelalte personaje care ne-au cucerit în volumele anterioare – sunt din nou prezenţi, gata să ne ofere o poveste formidabilă şi captivantă! Cum se va sfârşi totul? Veţi vedea…
joi, 11 august 2011 | By: ioana97

Patimi de sucub de Richelle Mead

PATIMI DE SUCUB, vol. 4 din seria Georgina Kincaid de Richelle Mead
Cum să nu-ţi placă Georgina, un sucub zăpăcit şi sexy, cu simţul umorului, care se crede Sherlock Holmes?
De data asta, misterul pe care încearcă să îl dezlege o priveşte direct. Şeful ei, arhidemonul oraşului Seattle, Jerome, a dispărut într-un soi de coup d’état în lupta pentru putere dintre demoni. Asta înseamnă că toţi nemuritorii din subordinea lui – sucubi, vampiri şi drăcuşori – rămân nemuritori, dar îşi pierd capacităţile speciale.
Evident, în toată povestea asta există şi o parte bună – Georgina e într-o pauză de aspirare a sufletelor, ceea ce înseamnă că se poate bucura de momentele de tandreţe cu Seth care îi fuseseră până acum refuzate; doar că asta e pentru prea puţin timp, vine prea târziu şi reprezintă o trădare a lui Maddie.
Şi în toată această vreme, Georgina îl caută pe Jerome şi se lansează în tot felul de investigaţii, avându-i alături, pe post de Watson, pe Seth, pe care continuă să-l iubească, pe Dante, sufletul întunecat care este actualul ei iubit, şi pe Roman, fostul iubit, care revine în peisaj cu gânduri criminale.
Georgina rămâne şi în acest volum un personaj perfect credibil, cu defectele sale, cu modul în care jonglează cu situaţia ei specială şi încearcă să-şi dea seama cum să se comporte într-o lume a oamenilor – şi cu felul în care intră în tot soiul de încurcături, pe care în final le rezolvă cu o sclipire genială.
Iar cât despre celelalte personaje… sincer, aţi mai auzit vreodată de un demon al cărui hobby e să strecoare informaţii greşite pe Wikipedia? Cu siguranţă că nu.
Aşadar, dacă vreţi mister şi suspans, o porţie bună de râs, tandreţe şi mult sex, citiţi Patimi de sucub, pe care cu siguranţă n-o veţi putea lăsa din mână!
miercuri, 10 august 2011 | By: ioana97

Dragostea si raul de Anne Rice

DRAGOSTEA ŞI RĂUL.
CÂNTECELE SERAFIMULUI 2 de Anne Rice

Am avut un vis cu îngeri. I-am văzut şi i-am auzit într-o superbă şi nesfârşită noapte galactică. Am văzut luminile care erau aceşti îngeri, zburând ici şi colo, în străfulgerări de irezistibilă strălucire…”
Aşa începe Dragostea şi răul, al doilea volum din celebra serie Cântecele serafimului a lui Anne Rice. Liric, captivant şi profund, Dragostea şi răul este un thriller metafizic cu îngeri şi asasini care evocă din nou lumi întunecate şi periculoase din vremurile de demult. Anne Rice ne transportă pe alte tărâmuri, de data aceasta în Roma secolului al XV-lea, un oraş al domurilor şi grădinilor suspendate, al turnurilor şi crucilor înălţate spre norii veşnic schimbători, al colinelor şi al pinilor înalţi… Un oraş al lui Michelangelo şi al lui Rafael, al Sfintei Inchiziţii şi al lui Leon al X-lea, al doilea fiu al lui Lorenzo de Medici, deţinătorul tronului papal.
În această epocă, în acest secol, Toby O’Dare, fost asasin plătit al guvernului, este însărcinat de îngerul Malchiah să rezolve o crimă teribilă produsă prin otrăvire şi să dezlege misterul unui loc bântuit de un spirit fără de odihnă – un diabolic dibbuk. O’Dare se reconectează la propriul trecut, cu aspectele lui luminoase şi întunecate, înfricoşătoare şi tandre, condus de făgăduinţa salvării şi de o viziune mai adâncă şi mai bogată asupra dragostei.
„Indiscutabil, Rice ştie să spună o poveste, iar aceasta este palpitantă… Sfârşitul tulburător, dramatic, care lasă loc unui «va urma» confirmă pe deplin faptul că această serie chiar a prins aripi.” (People)
Pentru informaţii despre seria Cântecele serafimului şi despre autoarea ei, vizitaţi www. annerice.com.
Nu rataţi trailerele realizate pentru ediţiile americane ale primelor doua volume din Cântecele serafimului:

Surprizele de miercuri #4

I. CAMPANII PROMOŢIONALE ÎN DIVERSE REŢELE DE DISTRIBUŢIE:
1. Din data de 8 august aveţi, până la sfârşitul lunii, o nouă promoţie, chiar pe site-ul editurii, pentru titluri SF/thriller LEDA. Linkul promoţiei, cu titlurile pe care le puteţi cumpăra, este următorul: http://www.ledabooks.ro/promo_august/
2. De pe data de 9 august până pe 22 august se derulează, aşa cum v-am anunţat miercurea trecută, promoţia de urban fantasy la magazinele CORA. Este menţionată şi în catalogul lor, la pagina 17, în colţul din dreapta sus (văd că preţul pe exemplar este chiar mai mic decât v-am spus eu): http://www.cora.ro/index.php?sectiune=002&categorie=x&p=sql_002_00&md=x&smd=0000000038#/16/
3. Şi nu uitaţi de promoţia fantasy de pe Elefant.ro, valabilă până pe 31 august: http://www.elefant.ro/promo/fantasy-zone-36.html.
II. APARIŢII
Din păcate, aici trebuie să vă spun despre o mică întârziere. Volumul al treilea din Micuţele mincinoase, intitulat Perfect, va apărea pe 16 august. Îmi pare rău, dar tipografia, prea prinsă cu ediţiile de chioşc, ne-a anunţat ieri că nu poate livra cărţile mai devreme de această dată.
A, uitam să vă spun! Până la urmă, cei de la BRAVO au acceptat să distribuie TRUEBLOOD/VAMPIRII SUDULUI în ediţie de chioşc împreună cu revista. De fapt, cu revistele (BRAVO şi BRAVO GIRL), ca să poată susţine un ritm săptămânal. Vor începe în septembrie, pe 27 parcă, cu primul volum, Morţi până la apus, si vor continua cu încă trei. Deci contractul e deocamdată pe 4 titluri. După ce vor vedea cum merg vânzările, vor lua o decizie cu privire la prelungirea contractului pentru restul volumelor.
III. SERII NOI
CEL MAI ÎNVIORĂTOR DEBUT DE PARANORMAL ROMANCE AL ANULUI 2010
Seria PARANORMALCY de KIERSTEN WHITE la CORINT JUNIOR
După cum mulţi dintre voi aţi aflat deja, trilogia PARANORMALCY a autoarei Kiersten White este acum în portofoliul Corint Junior, şi va fi publicată începând din această toamnă pe imprintul CORINTeens, alăturându-se altor trilogii de succes, recent publicate sau în derulare: CERCUL SECRET de L.J. Smith şi PROFEŢIILE ORACOLULUI de Catherine Fisher.
Trebuie să vă menţionez că am fost foarte plăcut impresionat de entuziasmul cu care autoarea a anunţat deal-ul cu noi pe propriul blog http://kierstenwrites.blogspot.com/2011/08/bine-bine.html, şi îi mulţumesc Sabinei pentru semnalarea acestui lucru!
Primul volum al trilogiei, Paranormalcy, a apărut în Statele Unite în august 2010, al doilea, Supernaturally, în iulie 2011, iar al treilea, Endlessly, va apărea în 2012. Vom încerca şi la această serie să păstrăm coperţile originale, care mi se par foarte frumoase. Le anexez pentru cei care nu le ştiu.
Personajul principal se numeşte Evie. Este (cum altfel?) o adolescentă care îşi doreşte o viaţă normală, fără să aibă însă parte (spre deliciul vostru, al cititorilor) de aşa ceva. Vă prezint succint primul volum.
Evie a crezut dintotdeauna despre ea însăşi că este o adolescentă normală, deşi unele lucruri te-ar face să gândeşti contrariul: ea lucrează pentru Agenţia Internaţională de Siguranţă Paranormală, fostul ei iubit este silf, se îndrăgosteşte de un formă-schimbător şi este singura persoană care vede ce se află dincolo de farmecul creaturilor paranormale.
Dar ea este pe cale să-şi dea seama că este foarte posibil să se afle în centrul unei fabuloase profeţii întunecate care promite distrugerea tuturor creaturilor paranormale.
Aşa că… adio, normalitate!
* * *
Pe lângă faptul că a devenit New York Times Bestseller, cartea întâi, a seriei, Paranormalcy, este:
  • selecţionată de Publisher’s Weekly, pentru debut remarcabil în 2010
  • selecţionată pentru Junior Library Guild
În plus, e nominalizată la o mulţime de premii şi tradusă în mai multe ţări, printre care în curând va figura şi România.
Despre autoare: KIERSTEN WHITE s-a născut şi a crescut în statul Utah din Statele Unite. După cum mărturiseşte ea însăşi, are un soţ înalt, doi copii mici şi trăieşte în San Diego, California, în apropiere de ocean, ducând o viaţă absolut normală.
Tocmai prea multă normalitate a împins-o către fascinaţia pentru tot ce este paranormal, inclusiv pentru (dar fără să se limiteze la) vampiri, zâne, cultura pop.
Anul trecut, în vară, a vizitat ţara noastră. Mai mult, soţul ei a locuit timp de doi ani în România şi vorbeşte fluent limba română.
O să închei cu o părere foarte simpatică despre Paranormalcy, a unei autoare pe care cu siguranţă o cunoaşteţi: „Un montagne-russe ameţitor. În această poveste am descoperit tot ce speram – îndrăzneală, umor, groază. Atenţie! M-am îndrăgostit!” (Becca Fitzpatrick, autoarea seriei Hush, Hush, bestseller New York Times)
marți, 9 august 2011 | By: ioana97

De ce sa ne bucuram ca e marti?


Primul lucru, se pare ca avem o noua carte in drum spre Romania.
Daca nu ati inteles exat ce vreau sa spun....cititi aici si poate va bucurati la fel de tare ca mine (si ca altii) de prin blogosfera.
Daca nu aveti rabdare sa cititi(desi e destul de scurt) se pare ca Paranolmalcy de Kiersten Writes va aparea la Corint Junior!
Si autoarea mai spune pe blogul ei ca a vizitat Romania si ca i-a placut. Mai multe cititi pe blogul dansei.

Si al doilea motiv pentru care ma bucur: maine e miercuri. Si...astept surprizele de miercuri. Daca sunt la fel ca pana acum va bucurati si voi ca azi e marti, nu?
joi, 4 august 2011 | By: ioana97

S.O.S.

The idea of this long post is ti get some reading ideas. So, if you have a book recommandation feell free to let a comment. :D

Cum sa incep...?

Intrucat am cam terminat de citit rafturile cu carti, ale mele, ale prietenelor mele ma gandeam sa imi iau niste carti noi.

Si pentru ca sunt prea mult carti bune dintre care sa aleg, pentru ca sunt extrem de nehotarata si pentru ca, din pacate, nu pot sa le iau pe toate....

Astept niste recomandari din partea cui se ofera sa ma ajute. Cred ca vi-ati format o idee despre ce imi place si ce nu....

Si in concluzie ma las pe mana voastra. Daca aveti o carte/ o serie/ etc la care vreti sa faceti reclama dat-i drumul.


P.S.: gasiti aici o lista cu ce am citit, cu riscul repetarii.


miercuri, 3 august 2011 | By: ioana97

Surprizele de miercuri #3 sau cum nu putem avea o saptamana mai buna

Se pare ca cei de la Leda nu prea se lasa rugati de doua ori si ne-au facut o surpriza si mai mare decat celelalte(in opinia mea). O gasiti la punctul III.
I. CAMPANII PROMOŢIONALE ÎN DIVERSE REŢELE DE DISTRIBUŢIE
1. În reţeaua magazinelor CORA, în perioada 9–22 august, se desfăşoară campania „Romance şi urban fantasy/Vampiri”. (Super)Preţul de raft pentru un număr de 26 de titluri din backlist-ul nostru va fi de 26,90 lei pe exemplar, indiferent de preţul iniţial de listă.
2. Pe Elefant.ro se desfăşoară, de acum până pe 31 august, promoţia „Fantasy Zone”, în care reducerile sunt substanţiale. Aveţi aici linkul: http://www.elefant.ro/promo/fantasy-zone-36.html.
Profitaţi de aceste oferte pentru completarea titlurilor care vă lipsesc din oferta noastră.
II. APARIŢII
O singură modificare faţă de lista pe care v-am prezentat-o luna trecută, o veste bună de altfel: volumul 4 din seria Georgina Kincaid de Richelle Mead, “Patimi de sucub”, va fi publicat spre sfârşitul lunii august. Când voi avea coperta finalizată, o să v-o prezint.
III. SERII NOI
(SUPER)PARANORMAL ROMANCE ŞI NU NUMAI…
BLACK DAGGER BROTHERHOOD de J. R. WARD ÎN PORTOFOLIUL LEDA
Deocamdată, primele două volume, ca să vadă proprietarii de ce suntem în stare, atât noi ca editură, cât şi voi ca fani şi cititori înrăiţi! Asta e, discutăm aici cu un alt gigant editorial, PENGUIN USA, care are rigorile şi pretenţiile lui. Eu sper să nu-i dezamăgim, nici noi, nici voi.
Şi-acum, câte puţin despre serie, cărţi şi despre autoare.
BLACK DAGGER BROTHERHOOD este o serie de romance paranormal cu accente erotice (nu trebuie să vă speriaţi, e doar o precizare că nu vorbim despre cărţi pentru copii!) semnată de J.R. WARD. Seria relatează povestea a şase fraţi vampiri şi războinici, care trăiesc împreună şi îşi apără neamul de Lessers, fiinţe umane lipsite de suflet care îi ameninţă la orice pas. Personajele sunt complexe şi sofisticate, cu o multitudine de însuşiri, uneori contradictorii, prinse permanent intr-un vârtej de acţiune şi pline de pasiune. De data aceasta, în prim-plan sunt bărbaţii, dar există în cărţile seriei şi o mulţime de personaje feminine fascinante, precum şi o întreagă galerie de alte personaje, atemporale: îngeri căzuţi, zeităţi etc.
Vă prezint mai jos două stiluri de abordare a coperţilor. Spuneţi-mi care vi se pare mai interesant.

Titlurile în română ale volumelor sunt provizorii.
Vol. 1: DARK LOVER / IUBITUL ÎNTUNECATÎn tenebrele nopţii din Caldwell, New York, între vampiri şi ucigaşii acestora se duce un război mortal pentru stăpânirea teritoriului şi supravieţuire. Întâlnim o bandă secretă de fraţi cum nu s-a mai văzut până acum – formată din şase războinici vampiri, apărători ai neamului vampiresc. Dar niciunul dintre ei nu ucide cu o sete mai mare decât Wrath, conducătorul Frăţiei. Rămas singurul vampir pursânge de pe pământ, Wrath are de încheiat socoteli cu cei care i-au omorât părinţii în urmă cu secole. Dar, atunci când unul dintre cei mai de încredere luptători ai săi este ucis – lăsându-şi fiica fără vreo veste despre soarta lui sau despre destinul care o aşteaptă –, Wrath trebuie să o introducă în lumea morţilor vii – o lume în care domină senzaţiile la cote dincolo de orice închipuire.
Vol. 2: LOVER ETERNAL / ETERNUL IUBITÎn cadrul Frăţiei, Rhage este vampirul cu apetitul cel mai mare. El este cel mai bun luptător, cel care acţionează cel mai rapid pe baza impulsurilor şi iubitul cel mai nesăţios – căci în el arde flacăra unui blestem cumplit aruncat de Scribe Vergin, zeitatea vampirilor. Stăpânit de tenebre, Rhage se teme de momentele când fiara din el se dezlănţuie, transformându-l într-un pericol pentru toţi cei din jur. Când Mary Luce este azvârlită pe neaşteptate în lumea vampirilor, ea trebuie să se bazeze pe protecţia lui Rhage. Ştiind că şi Mary a căzut pradă aceleiaşi atracţii animalice puternice, Rhage îşi dă seama că trebuie să o câştige de partea lui….
J.R. Ward este o autoare de romance paranormal erotic, ale cărei cărţi au devenit bestselleruri, ocupând poziţii de top pe listele de vânzări ale publicaţiilor New York Times şi USAToday Locuieşte în sudul Statelor Unite, împreună cu soţul ei, care o susţine foarte mult, şi iubitul ei câine, un golden retriever. După ce a absolvit Facultatea de drept, a început să lucreze în domeniul medical în oraşul Boston şi mai mulţi ani la rând a ocupat un post de conducere în cadrul unuia dintre centrele medicale universitare de elită din Statele Unite. Scrisul i-a fost întotdeauna pasiunea supremă şi ideea ei despre rai este de a petrece o zi întreagă în faţa computerului, având alături doar pe câinele său şi o cafetieră plină cu cafea.
Pentru mai multe informaţii despre Frăţie, accesaţi http://www.jrward.com/ sau puteţi contacta direct autoarea la adresa jrw@jrward.com.
În privinţa susţinerii pentru publicarea acestei serii în România, trebuie să o menţionez în primul rând pe Iuliana (Julia) şi blogul „Cărţi cu colţi”.
luni, 1 august 2011 | By: ioana97

Despre jocuri de sah, strategii si nebuni la banchete sau altfel spus Banchetul nebunilor

Stiu, probabil nu ati inteles nimic din titlul postarii daca nu ati citit cartea, dar...sa o pastram simplu
CE SPUN EI:
Morganville nu este ceea ce pare…
Vampirii domnesc asupra orașului…
Și a tuturor celor care locuiesc în el…
În orașul universitar Morganville, vampirii și oamenii au învățat să trăiască într-o pace relativă. Totuși, unii studenți – cum este și Claire Danvers – știu că, după lăsarea întunericului, învățătura poate fi lăsată pe planul doi, mai importantă fiind supraviețuirea. Și asta, mai ales după sosirea domnului Bishop, tatăl Ameliei – un vampir malefic, dornic de putere și care acționează dincolo de orice reguli. Ceea ce dorește el este inimainabil de sinistru.
Abia în seara unui banchet, la care participă toți vampirii, alături de partenerii lor umani, Claire realizează care este planul lui Bishop… ca și complicata și funesta capcană pe care le-o întinde cetățenilor cu sânge cald din Morganville.

CE SPUN EU:
Trebuie sa recunosc ca la inceput m-am indoit de carte(uitasem cat de mult mi-au placut celelalte), dar, spre deosebire de multe alte carti, am adorat-o inca de la prima pagina. Citita, bineinteles.
Un lucru de remarcat este ca de-a lungul cartii am urat persoane pe care le-am adorat inainte, dar, pana si spre mirarea mea am reusit sa ma intorc la sentimente mai placute fata de ele. Trebuie sa recunoastem ca acest volum este plin de rasturnari de situatie si ca mi-a ridicat mai multe semne de intrebare.

Ok, o sa intreb doar pentru a-mi exprima nelamurirea...pana la urma ce se intampla cu Myrnin? Si nu ma refer doar la final care m-a facut sa regret ca am terminat cartea asa de repede(chiar daca am incercat sa o lungesc cat mai mult), ci la momentele lui de luciditate. Si Bishop? Si leacul? Si Amelie?
Ei bine, Amelie e draguta si de treaba si toate cele doar ca trebuie sa isi exprime planul ca daca nu, slabe sanse sa iti dai seama. Eu una chiar am cazut in capcana si am crezut ca e rea sau asa ceva, dar pana la urma doar mi-a fost mila de ea. Mila de un vampir O_o Desi la sfarsit m-a cam suparat. Si Sam si Michel....si Oliver. Care pana la urma e asa de...bun(?) daca nu vrea as te manance bineinteles. Si pana si de Monica mi-a placut la un moment dat... (acum este momentul in care recunosc ca eram treaza pana la sfarsitul cartii)...
Deci, concluzia este ca pana acum volumul acesta mi-a placut cel mai mult din toata seria, dar ca nu trebuie sa il cititi daca nu vreti sa va schimbati parerea despre unele personaje(cel putin pana la sfarsit)-glumeam...volumul acesta trebuie citit, chiar daca e chiar subtire.
Nota: 4,5/5
P.S.: Ce e cartea aia de e asa de dorita?
P.P.S.: Pentru cei ce au citit: volumul urmator e la fel de bun?