joi, 29 octombrie 2015 | By: ioana97

A late winner announcement...

...cu toate ca  nu este atat de intarziat.

Mi-a fost pur si simplu lene sa scriu acest post. Si nu regret deloc.

Am extras un numar noroc cuceva timp in urma (vreo 2 saptamani cred) si am expediat cartile.

Spuneti-i felicitari... *tobe si artificii*

Emma Georgiana.

P.S. Data viitoarei o sa dau o carte persoanei care binevoieste sa numere participantii in locul meu. Sau poate ca voi invata sa folosesc un Rafflecopter
luni, 26 octombrie 2015 | By: ioana97

Monday discussion: De ce sunt un cititor atat de prost

Nu imi pare rau sa spun ca sunt un cititor ingrozitor, ca fac totul intr-un mod ingrozitor si ca nu reusesc sa ma tin de nimic pentru mai mult de...10 saptamani. Evident, am ales numarul la intamplare.

Pentru mine lucrurile functioneaza in perioade. Perioada roz. Perioada mov. Perioada verde. Perioada cumpar o gramada de carti. Perioada simt nevoia sa curat totul. Perioada citesc 3 carti pe zi. Perioada nu am chef de nicio carte. Perioada ma uit in mod disperat la seriale si filme si incerc sa cuprind in 2 saptamani ultimii 11 ani de televiziune. Perioada citesc doar clasici. Perioada citesc doar YA. Perioada nu citesc nimic. Perioada citesc filosofie. Perioada citesc psihologie. Perioada ador matematica.

Oricum, cred ca ati inteles ideea.

De ce mi se intampla asta? Nu stiu. Intrebati-mi creierul (oh, dar, stati, faceti asta deja)

La fel patesc si cu blogul. In vara am avut perioada de scris obsesiv. Am scris si am scris si am scris pana mi-au sangerat degetele pe tastatura (evident, o metafora). Dar am considerat ca tot ceea ce am scris avea nevoie de o recitire. Si pana sa ajunga la recitire, perioada de scris a trecut asa ca tot ce am scris a ramas nepublicat. Intr-o stare latenta. Asteptand sa imi revina perioada de scris ca sa vada lumina Internetului.

Nu va faceti griji, patesc asa mereu. Deja am invatat sa supravietuiesc acestui ciclu. Repetabilitate.

Doar ca de fiecare data cand nu sunt in perioada de citit sau de scris, gasesc oportun sa vin sa ma plang aici despre cat de iresponsabila sunt, despre ... intelegeti voi.

Serios acum, voi reusiti sa cititi tot timpul? Si cat va propuneti?