luni, 13 decembrie 2010 | By: ioana97

Aproape Craciun

Se apropie Craciunu'. Cui nu-i place perioada asta? Mie imi place cel mai mult, de fapt, e perioada mea preferata din an :x. O ador pur si simplu.
Cred ca e foarte frumos sa poti sa privesti din nou iarna prin ochii unui copil, ceea ce mie mi se intampla numai si numai de Craciun. Imi aduc mereu aminte de mirosul dulce de mere coapte de la bunica si bunicu' (nu ca acu' nu ar mai fi, dar parca s-a schimbat), sa ma pot trezi la cat vreau dimineata(traiasca vacanta!), felul in care atunci voiam sa primesc atat de multe cadouri, nerabdarea sa vina Mosul etc.
Cine nu a trait cel putin o data dezamagirea de a nu fi primit ceea ce voia, de a nu fi pus el steaua in varful bradului in defavoarea mamei/surorii/ fratiorului? Cine nu a racit chiar cand trebuia sa plece la colindat? Sau cine nu a uitat pur si simplu sa ia cadou pentru cei dragi?
Desi nu mi-a placut niciodata sa nu primesc ceea ce imi doresc, desi pe moment as fi preferat sa sterg cu buretele clipele acelea, acum ma gandesc ca fac Craciunul mult mai placut, ca il personalizeaza.
Nu vreau sa uit sa spun ca desi am participat foarte rar la slujbele de Craciun, acestea au si ele un rol in a face momentul sa se apropie de perfectiune. Presupun ca din cauza simbolisticii. :)

Voi ce credeti despre Craciun?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu