vineri, 16 noiembrie 2012 | By: ioana97

La jumatatea drumului spre mormant de Jeaniene Frost


LA JUMĂTATEA DRUMULUI SPRE MORMÂNT, volumul 1 din seria VÂNĂTOARE NOCTURNĂde Jeaniene Frost
Bestseller New York Times şi USA Today
AVERTISMENT: 18 +
La jumătatea drumului spre mormânt este primul volum din seria „Vânătoare nocturnă” de Jeaniene Frost –  şi este incredibil!
O fantezie urbană spectaculoasă, care preia tema vânătorii de vampiri abordată dintr-un unghi  inedit, cu propria ei mitologie vampirică  şi mult suspans.
Este povestea lui Cat –  dură şi violentă, şi totuşi vulnerabilă, iar uneori mai încăpăţânată decât ar trebui  –  şi a lui Bones –  vampirul blond cu accent britanic, irascibil şi sarcastic.
Cat este unul dintre cele mai interesante personaje din genul „vampir”, o combinaţie între Sookie Stackhouse şi Buffy. Pe jumătate vampir, născută dintr-o femeie umană violată de un vampir, ea îi vânează pe morţii vii încă de când a împlinit 16 ani şi mama ei i-a spus toată povestea sa, încurajând-o să-şi folosească abilităţile speciale pentru a-i distruge. Cat şi-a intrat în mână şi deja are la activ un număr frumuşel de vampiri omorâţi, când îl cunoaşte pe Bones, care, deşi el însuşi vampir, îi vânează pe cei asemenea lui. Până la Bones, lumea vampirilor are pentru Cat o singură culoare: neagră. Dar acum Bones îi dă peste cap tot universul.
După ce Cat încearcă să îl omoare, dar eşuează lamentabil, Bones face o înţelegere cu ea, şi o învaţă cum să lupte mai eficient şi să devină o momeală perfectă pentru a-şi atrage victimele. Dar pe parcursul lecţiilor, între cei doi se naşte o legătură mult mai profundă decât se aşteptaseră ei… (Rămâne să descopere cititorii toate întâmplările uluitoare ─ şi momentele fierbinţi ─ prin care trec cei doi!)
E o poveste care te captivează, cu personaje minunate şi bine conturate. Bones este pur şi simplu delicios, iar atracţia dintre cei doi –  de-a dreptul magnetică.
Clipe tensionate, pline de acţiune, care se întrepătrund cu momente romantice şi cu mult umor: dragoste, aventură şi dramă ─ iată o combinaţie captivantă şi total irezistibilă.
 „Jeaniene Frost e DINAMITĂ! La jumătatea drumului spre mormânt e întunecată, sexy şi supranaturală, o combinaţie stropită din plin cu umor. Îndrăzniţi să mă contraziceţi… şi Cat o să vă străpungă într-o clipă!” –  Cheyenne McCray
 „Combină o femeie pe jumătate om şi pe jumătate vampir, furioasă şi cu probleme de familie, cu un vampir străvechi şi sexy care are propria lui agendă de lucru, şi vei avea premisele unei serii incendiare.” – Romantic Times.
„Un thriller sexy, în ritm alert.” – Kathryn Smith
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, accesaţi:http://jeanienefrost.com/
Cartea are 480 de pagini, formatul 10,5×17,5 cm, coperta broşată, iar preţul de listă este 39,90 lei. La precomandă veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.

5 comentarii:

Bia Bianca spunea...

inainte ma atragea, dar acum tot sper ca o castig ceva

Ralu spunea...

Am citit această carte și chiar m-a încântat, a avut acțiune, romantism, suspans, comedie și tot ce-i trebuie unei cărți reușite. De multe ori m-am trezit râzând cu voce tare, incontrolabil. M-am îndrăgostit de personajele principale și deja nu mai pot aștepta până la următorul volum. Rețineți însă că e vorba de o carte 18+, de aceea are un limbaj destul de vulgar, și mai multe scene explicite.

Romina Gianina spunea...

wah:X ,cat e de fruumoasa , e un must have pt mine , nu sper sa o castig ca nu prea am noroc asa ca probabil o s-o cumpar

Bia Bianca spunea...

nu ma deranjeaza daca e 18 pplus am aproape 18 si oricum sunt mult mai matura decat varsta mea

Bia Bianca spunea...

cand a aparut eram lesinata dupa cartea asta, dar acum parca prefer sa imi iau altele. imi place si acum asta, dar nu la fel de mult

Trimiteți un comentariu