sâmbătă, 29 decembrie 2012 | By: ioana97

2013 Romanian releases I am dying to read

Si acum, cateva lansari romanesti ce vor avea loc in acest an. Nu ma refer in mod special la carti scrise de autori  romani, ci carti publicate de edituri romanesti. Curiozitatea ma indeamna: voi ce asteptati cu nerabdare?









Dupa cum e lesne de sesizat, majoritatea sunt aparitii Leda, nu deoarece as avea o preferinta anume pentru cartile lor, dar in mod special pentru ca stiu ce carti urmeaza sa publice. Nu sunt ferm convinsa ca toate aceste carti urmeaza sa fie publicate in 2013, dar asa cred. :) 





9 comentarii:

Unknown spunea...

offf abia astept city of fallen angels

Unknown spunea...

Cat de tare arata toate, se vede ca-s variantele straine . Beautiful darkness o vreau , si am zis sa-i acord o sansa Probabilitatii statistice ..

Unknown spunea...

eu poate am noroc si o castig de aici. mi-ar placea sa o citesc dar nu prea ma tenteza sa o cumpar

Ralu spunea...

Toate aparițiile sună minunat, numai de am avea timp și posibilitatea de a le citi pe toate! Cel mai mult mă atrag Anna Dressed in Blood și Probabilitatea statistică... Oh, și am auzit că Wither nu va mai apărea. :(

ioana97 spunea...

Nu m-am mai interesat de mult de soarta lui Wither, dar sper in continuare sa apara. ar fi asa de...sec sa renunte la publicare. Si pe ce motiv? Incompetenta de a-si face reclama la carti?

Unknown spunea...

Ca deobicei :)) tara tuturor posibilitatilor

Unknown spunea...

de ce nu mai apare. imi pare asa de rau

Unknown spunea...

ai idee cand apare city of fallen angel?

Unknown spunea...

Beautiful darkness nu este a 16 a luna?

Trimiteți un comentariu