joi, 26 februarie 2015 | By: ioana97

March new books














9 comentarii:

alexa ioana spunea...

la o prima privire, cartile care cred ca m-ar atrage foarte mult din punct de vedere al continutului sunt Dead wake, The orphan queen, The walls around us, Prudence (steampunk, nu? n-am citit niciodata o astfel de carte, sunt foarte curioasa cum e ), The one that got away.

alexa ioana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ema spunea...

Mie mi-ar placea sa citesc The bookseller si The one that got away. Ultima ma atrage pentru ca e o melodie a lui Katty Perry cu acelasi nume care imi place tare mult... Mi-ar placea sa vad daca povestea se aseamana.

alexa ioana spunea...

nu stiam ca Peryy are o melodie numita astfel. insa, The civil wars au si ei o melodie cu numele asta si este absolut superba. ma rog, toate melodiile lor sunt superbe. pacat ca s-au despartit

Ema spunea...

Nu am auzit de The civil wars. Ce fel de muzica au? Nu am net foarte ok acum, de asta nu intru pe youtube. O sa intru zilele urmatoare sa ma uit, daca merge mai ok. :)

alexa ioana spunea...

s-ar putea sa stii o melodie de-a lor, un duet cu Taylor Swift care se gaseste pe coloana sonora de la Hunger Games. are si videoclip, imi scapa acum numele melodiei..

Ema spunea...

Am cautat si canta fain. Nu stiu la ce melodie te referi, insa am gasit cateva melodii faine.

alexa ioana spunea...

safe and sound se numeste melodia. face parte din coloana sonora a primului film din seria The Hunger Games. e dedicata districtului 12 sau cam asa ceva

Ema spunea...

Gata, acum stiu despre ce e vorba :). Am vazut de 2 ori filmul, chiar mi-a placut.

Trimiteți un comentariu