sâmbătă, 11 iulie 2015 | By: ioana97

The witch hunter by Virginia Boecker

The magic and suspense of Graceling meet the political intrigue and unrest of Game of Thrones in this riveting fantasy debut.

Your greatest enemy isn't what you fight, but what you fear.

Elizabeth Grey is one of the king's best witch hunters, devoted to rooting out witchcraft and doling out justice. But when she's accused of being a witch herself, Elizabeth is arrested and sentenced to burn at the stake.

Salvation comes from a man she thought was her enemy. Nicholas Perevil, the most powerful and dangerous wizard in the kingdom, offers her a deal: he will save her from execution if she can break the deadly curse that's been laid upon him.

But Nicholas and his followers know nothing of Elizabeth's witch hunting past--if they find out, the stake will be the least of her worries. And as she's thrust into the magical world of witches, ghosts, pirates, and one all-too-handsome healer, Elizabeth is forced to redefine her ideas of right and wrong, of friends and enemies, and of love and hate.

Virginia Boecker weaves a riveting tale of magic, betrayal, and sacrifice in this unforgettable fantasy debut.

DESPRE AUTOR

Virginia Boecker recently spent four years in London obsessing over English medieval history, which formed the basis of her debut novel, The Witch Hunter. She now lives in the Bay Area, California with her husband and spends her days writing, reading, running, and chasing around her two children and a dog named George.

In addition to English kings, nine-day queens, and Protestant princesses, her other obsessions include The Smiths, art museums, champagne, and Chapstick. You can visit Virginia online at virginiaboecker.com or on Twitter @virgboecker.

16 comentarii:

Ema spunea...

This is a very interesting book, I would really like to read it :). Do you know if it is translated into romanian? Thanks. :)

alexa ioana spunea...

omg, am zis eu ca la o asa coperta subiectul trebuie sa fie pe masura si se pare ca nu m-am inselat
din cate stiu eu, cartea nu este tradusa in romana..:(

Ema spunea...

@alexa ioana, la asta ma gandeam si eu, ca dupa coperta iti dai seama ca e faina. Pacat ca nu e tradusa, mi-e mai usor sa o citesc in romana, dar e ok si asa.

ioana97 spunea...

@alexa ioana, @Emanuela Bercaru, cartea nu a fost tradusa in romana. Inca. Dar cine stie, poate vom avea putintel noroc. Si da, coperta e minunata; sper ca nu doar mie imi aminteste cumva de Harry Potter :)) Dar m-a atras atentia ca un blogger pe care il urmaresc a zis ca e cartea ei preferata din acest an, indiferent de ce urmeaza sa mai apara pana la sfarsit.

Ema spunea...

@Ioana, cum poate sa fie asa sigura ca e cartea preferata dupa jumatate de an? Inca nu se stie ce surprize vom avea de la edituri :) Sau poate n-are de gand sa mai citeasca pana la sfarsitul anului :D/ (glumesc)

Praf de stele spunea...

Heya ^_^ Ai primit de la mine o nominalizare: https://bookysme.wordpress.com/2015/08/05/premiile-liebster/

alexa ioana spunea...

hmm, pe de o parte ii dau dreptate cand spune ca este cartea preferata dupa numia jumatate de an. asa am patit si eu cu o carte pe care am citit-o in februarie. mi-a placut foarte mult si parca aveam o presimtire ca o sa fie cartea mea preferata pe 2015. si acum, dupa atatea luni si alte carti citite, tot parerea asta o am :P

Unknown spunea...

Vaaai ce interesanta este. Pacat ca nu este tradusa :( . O voi cauta pe Amazon sau Bookdepository ...inca o carte pe lista mea :)) . Imi place si coperta si continutul <3

alexa ioana spunea...

da, asa am reactionat si eu cand am vazut cartea: inca una pe lista !!?? :)))
niciodata nu exista suficiente carti pentru un bookaholic :P

Ema spunea...

Alexa, despre ce carte e vorba? :D Care e preferata ta pe 2015 pana acum? M-ai facut curioasa. :)

alexa ioana spunea...

in comentariul de sus ma refeream la Papusile, scrisa de Cristina Nemerovschi. mi-a placut atat de mult, incat dupa ce am mai citit o carte m-am apucat sa o recitesc din nou :)))
insa, mai nou, nu sunt sigura ca ea este singura pe primul loc. oare mai pot adauga o serie? :P ma refer la Alina Marinescu scrisa de Monica Ramirez. m-a fascinat pur si simplu si abia astept sa-i vina randul la recitit.
asadar, cele doua autoare "se bat" in topul meu pe acest ani, care din ele sa ocupe primul loc. desi nu ma pot hotari deloc :))

Ema spunea...

Alexa, stii ce mi se pare fain? Ca ambele carti sunt scrise de autoare romane. E fain ca citesti autori romani si ii preferi, pentru ca numai asa poate ajunge mai departe literatura noastra. :) Legat de preferinta, reciteste-le si te decizi care iti place mai mult. :D

alexa ioana spunea...

in ultimul timp am citit mai mult autori romani si pot spune ca ador felul lor de a scrie
clar am sa le recistesc pe ambele, dar tot imi va fi greu sa ma decid deoarece cartile sunt destul de diferite si trateaza subiecte diferite. Papusile este o carte despre dragoste si moarte, puterea de a merge mai departe atunci cand persoana iubita nu mai este langa tine. seria Alina Marinescu imbina mai multe stiluri - politist, de dragoste, drama, istoric( intr-o anumita masura). este o serie fascinanta care are de toate si o poveste cu spioni si despre spioni absolut incredibila , bazata pe fapte reale intamplate in Romania si nu numai

Ema spunea...

Daca amandoua sunt atat de faine si au teme complet diferite, poti spune ca ai 2 preferate anul acesta, nu e obligatoriu sa alegi doar una :D

alexa ioana spunea...

funny thing...am mai terminat o carte, The bone season (ce-i drept, foarte diferita fata de celelalte doua enumerate mai sus) si cred ca o sa o trec si pe aceasta la inceputul listei de carti. Asadar, se pare ca am trei carti preferate :)))

Ema spunea...

Haha, acum e si mai greu sa alegi. Ai citit-o in engleza, nu? Parca nu a aparut in romana.

Trimiteți un comentariu