duminică, 22 mai 2011 | By: ioana97

The Art of Forgetting by Camille Noe Pagan

The Art of Forgetting by Camille Noe Pagan

Un roman de debut in miscare si insignifiant despre o mare prietenie intrerupta. Pot relatiile continua cand amintirile sunt moarte?

Marissa Rogers nu a vrut niciodata sa fie o conducatoare; o secunda i se potriveste mai bine. A avut mereu de platit pentru un credit pe care nu l-a imprumutat: saltul ei ca si editor senior la o revista glossy; sa mentina pacea cu mama ei critica, obsedata de greutate si sa se bucure de prietenia ei cu splendida, carismatica, conducatoarea absoluta Julia Ferrar.
Si Julia a fost lovita de un taxi. Ea a supravietuit cu rani minore, dar ranirea creierului ei a dus la pierderea memoriei si la alternarea personalitatii ei, posibil pentru totdeauna. Brusc, Marissa este transpusa in rolul prietenei conducatoare. In timp ce Julia se lupta sa isi recapete memoria-dragand problemele, Marissa ar prefera sa uite, inclusiv faptul ca Julia a rugat-o sa-si abandoneze iubirea vietii cu 10 ani in urma-echilibrul Marissei este si el zdruncinat.
Cu ajutorul unei duzine de fete, ea accepta fara trgere de inima sa antreneze intr-un program dupa-scoala. Acolo, Marissa descopera increderea ei inteioara si curajul sa isi reexamineze trecutul si sa preia controlul asupra viitorului ei.
The Art of Forgetting este o poveste despre puterea prieteniei, amintirile si miturile care stau in spatele nostru si balansul delicat dintre iertare si uitare.

Cartea trebuie sa apara peste hotare in 9 iunie.
Este de remarcat ca autoarea a spus ca pentru fiecare precomanda va dona cate 1$ Fundatie ReMIND care se ocupa cu sprijinirea oamenilor care sufera de leziuni ale creierului(boala de care sufera si Julia in cartea ei). E un gest frumos dupa parerea mea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu