joi, 19 mai 2011 | By: ioana97

Hourglass de Myra McEntire

Hourglass de Myra McEntire

Pentru Emerson Cole, de 17 ani, viata este despre vazutul lucrurilor care nu sunt acolo: frumoasele sudiste triste, soladati de mult uitati, un trio de jazz care bantuie, dar dispare intr-o clipa. Afectata de fantome de la moartea parintilor ei ea vrea doar ca fantomele sa dispara ca sa poata fi normala. A incercat totul, dar viziunile au continuat sa se intoarca.
Asadar, atunci cand fratele ei aduce un consultant dintr-o societate secreta numita Hourglass, Emerson vrea sa incerce un ultim tratament. dar intalnirea cu Michael Weaver nu ii va schimba numai viitorul, ii va schimba si trecutul.
Cine este intunecatul, misteriosul, simpaticul tip, abia mai in varsta decat Emerson insasi, care pare sa creada fiecare cuvant nebunesc pe care ea il spune? De ce o sarcina electrica pare sa circule prin camera ori de cate ori e in jur? Si de ce este insista el asa de mult ca are nevoie de ajutorul ei sa previna o moarte care nu s-a intamplat niciodata?
Plin de aventura, mister si romantism, Hourglass fuzioneaza cel mai bine paranormalul si science-fiction-ul intr-un seductiv si remarcabil debut.

Data publicarii: 14 iunie 2011

O carte pe care mi-o doresc enorm si in Romania. Toata lumea o lauda, iar descrierea in combinatie cu coperta ma aduce intr-o stare de ,,vrea, vreau, vreau''.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu